Hjälp Lions hjälpa Ukraina. Donera till vår hJälpfond. Se hur vi hjälper Ukraina här!

Bli medlem ge ett bidrag

Sveriges Lions

Lions Ockelbo bjöd på utflykt

En dag i slutet av september så bjöd Lions Club Ockelbo i samarbete med Ockelbo Taxi drygt 20 boende från äldreboendet Bysjöstrand och personal på en bussresa till Rönnåsen. 

Dimman hade legat tät över berget under morgonen, men lättade något när det glada gänget gjorde entré vilket gjorde att vyerna runtomkring kunde avnjutas. Lions medlemmar hade förberett så i stugan sprakade en eld i öppna spisen och utanför grillades det för fullt. Det bjöds på korv med bröd samt kaffe och kaka till efterrätt. Många fina samtal och skratt hördes ljuda genom lokalen. Utflykten avslutades med en spontan uppställning av en kör innehållande Lions medlemmar och personal från Bysjöstrand som framförde Ockelbovisan, vilken många deltagare kunde stämma in i. Flera minnen återberättades och nya minnen uppstod i samband denna utflykt.

Mimmi (terapibiträde Bysjöstrand) som står utanför Rönnåsstugan.