Hjälp Lions hjälpa Ukraina. Donera till vår hJälpfond. Se hur vi hjälper Ukraina här!

Bli medlem ge ett bidrag

Sveriges Lions

Lions Club i Skellefteå behandlade många ärenden under månadsmötet i Maj.

Majblomman redovisade sina intäkter som går till barn och unga i Skellefteå. Mötet konstaterade att gruppen gjort ett enastående arbete.

Bengt Möller berättade om sin segling “Lions sailing against drugs” i Kroatien. Allt överskott från seglingen gick till “Kampen mot droger” och Jordbävningsoffer i Turkiet.

Lions planerade också Nationaldagsfirandet och ett fint program är snart klart. På Nationaldagen blir det samling på Guldtorget för parad till Nordanå och dess utescen (vid regn så blir det Hallen på Nordanå). Där blir det bland annat: Barn ridning med häst, folkmusik, sång, musik och dans. Traditionellt firande av Nationaldagen med flagghissning och högtidstal. Arrangemanget har fritt inträde och dagen passar alla, gammal som ung. Det kommer att finnas korv, kaffe och lite av varje till försäljning.

Från vänster: Bengt Möller, Ethel Söderström, Annika Granlund, Håkan Åhlund, Ulla-Britt Bergström Johansson, Johan Forssell, Katarina Johansson, Vivianne Möller, Karl-Bertil Holmström, Lena Holmström, Jan Larsson, (Kjell “Ersa” Eriksson deltog också)

Seglare i Kroatien

1:a raden från vänster till höger : Kjell Carlén, Bengt Möller, Gunnar Widerlund (skeppare), Anders Carlsson

2: raden: Jan Karlsson, Rickard Larsson, John Hedlund